FAQ

Оригинални ли са продуктите?

Да, всички артикули, които ще откриете в каталога ни, са оригинални продукти на съответните търговски марки.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е необходимо да се регистрирате преди да пазарувате от нас.

Защо при някои продукти различните размери са на различна цена?

Когато има останали големи количества от даден размер е възможно цената му да бъде намалена с цел по-бързо разпродаване, но цената не е намалена за останалите размери. Може да се възползвате от намалението единствено ако поръчате размера, за който е валидно то.

Мога ли да получа данъчна фактура за покупката си?

Разбира се! Нужно е да отбележете с отметка, че желаете да получите фактура, а след това да попълните вярно данните на фирмата, на която да бъде издадена тя. Ако не отбележите, че желаете фактура или данните на фирмата не са попълнени, то за поръчката си ще получите само касов бон.

Какво ще стане ако заплатя поръчката си предварително, а някой от продуктите в нея се изчерпа?

Ако поръчката Ви вече е заплатена с карта или по банка, а някой от поръчаните в нея артикули се изчерпа преди да успеем да я заявим в склада, ние ще възстановим сумата, която сте заплатили за този продукт по картата/сметката, от която сте направили плащането.

Поръчах продукт, от който бяха останали последни бройки. Как ще разбера дали ще бъде доставен?

Ние обработваме поръчките Ви възможно най-бързо, като правим заявки към склада по няколко пъти на ден. Въпреки това е възможно някой продукт, от който в склада са останали последни бройки или ограничено количество да отпадне от заявката ни след като я подадем. Ако това се случи, задължително ще Ви информираме по телефона, чрез SMS или по електронната поща. Въпросът с отпадането на продукт от поръчката се изяснява финално преди статус "Пътува към България". Ако получите известие, че поръчката Ви пътува към България, но не сме се свързвали с Вас с информация за отпадане на даден продукт, той най-вероятно ще пристигне и ще Ви бъде изпратен.

Имате ли магазин, в който мога да пробвам продуктите?

Не. Адреса, който ще откриете в сайта, е на нашия логистичен център, а той не е пригоден за директна работа с клиенти. В него не се поддържат наличности от показаните в каталога ни продукти, затова не можем да предложим директната им покупка на място или изпробването им. Всички стоки се намират в разпределителни складове във Великобритания и САЩ, откъдето ги доставяме. Все пак знаем, че при пазаруване онлайн има вероятност от разминаване между очакванията на клиента и действителните характеристики на продукта. В случай, че по една или друга причина артикула, който сте закупили от нас не отговаря на нуждите Ви, то имате право да ни го върнете в 14-дневен срок.

В какъв срок ще пристигне поръчката ми? Може ли да дойде по-бързо?

Поръчаните от Вас продукти се доставят директно от разпределителни складове във Великобритания и САЩ, което отнема около 7-14 работни дни. Когато създавате своята поръчка, системата ни ще Ви информира в какви срокове можете да я очаквате. Обикновено спазваме долната граница на обявения срок, като в редки случаи успяваме да доставим дори и по-рано, но не можем да се ангажираме с доставка, по-бърза от дадената в сайта.

Мога ли да получа поръчката си от Ваш офис?

Не предлагаме такъв вариант, тъй като нашият офис е административен и не е пригоден за директна работа с клиенти. Ако не е удобно да приемете поръчката си на своя домашен или работен адрес, можем да я доставим до най-близкия до Вас офис на Спиди или Еконт, откъдето да я получите в удобно за Вас време.

Какво да правя ако с поръчката ми има проблем?

Случва се, макар и рядко, от склада да ни изпратят продукт с грешен модел/размер или артикул с фабричен дефект. Ние се стараем да преглеждаме стоките за съответствие преди да ги изпратим към клиент, но това не винаги е възможно. Ако сте получили грешен или дефектен артикул свържете се с нас, за да проверим случая и да предложим своевременно решение. Препоръчително е да ни изпратите снимки, на които да се виждат ясно баркода, етикетите и дефекта на проблемния артикул.

Етикети:Чизми FAQ