Доставка

Доставката от складове във Великобритания, Германия, Франция и Италия до България се извършва в рамките на 7-10 работни дни. От САЩ - 14-21 работни дни (с експресна air доставка - 5-7 дни). За доставка от съответната страна до наш склад в България ползваме предимно услугите на DHL / Deutsche Post, DPD и Federal Post.

Стоките, означени с "до 24 часа!" (рубрика "Налични"), се намират на склад на територията на България и могат да се доставят в рамките на 24 часа.

За по-конкретна информация относно сроковете за доставка на даден артикул можете да прегледате "Атрибути" при описанието му. Там е посочено откъде се доставя продукта и срок.

Доставките в България се извършват чрез куриерска фирма Еконт. Можете да изберете удобен за Вас куриерски офис или да посочите личен адрес за доставка. В деня на доставка представител на Еконт ще се свърже с Вас чрез обаждане или SMS.

В случай, че не можете да вземете пратката си на посочената дата, няма проблем да приемете поръчката си няколко дни по-късно. Но не забравяйте, че пратката Ви може да престои в офис не повече от 7 дни. След този срок започва да се начислява допълнителна такса.

Имате възможност да осъществите дискретна доставка към трето лице. Плащате пратката - получава я като подарък друг.

Доставяме до повечето европейски страни. Доставката за ЕС е безплатна ( (over €100) и цената включва всички мита, данъци и такси!

За страните извън Европа предлагаме доставка с DHL Express. 

Зони:

От 1 август 2021 доставката до Гърция или Румъния се извършва с куриерски компании Econt Express, Speedy и Express One и е безплатна! (Greece & Romania Shipping = 0 EUR)

CEE (УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЛОВЕНИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША). 

DPD Europe (АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, БЕЛГИЯ, ИТАЛИЯ, НИДЕРЛАНДИЯ, ФРАНЦИЯ). 

* * *

We deliver to almost all European countries.

Shipping is free (over €100)!

There are no additional duties, taxes and charges for delivery to EU countries.